Nincs kedve rendet rakni?

Nagyon elfoglalt és most a családja, a barátai, a sport vagy a munkája mindennél fontosabb? Szüksége lenne segítségre, hogy minden a helyére kerüljön és végre REND ✨ legyen otthonában?

Bízza ránk a munkát! Szenvedélyünk a rendrakás.

Hívjon minket a +3630 568 1604-es telefonszámon.

Description of the image

Szolgáltatásaink:

Az első babalépés

Ha ezt csomagot választja, egy személyes találkozó alkalmával együtt gondoljuk át mi lesz otthonában az első apró babalépés az Ön által megálmodott REND ✨ érdekében. Bátran kérjen segítséget tőlünk, hogy saját otthonára szabott, egyedi rendrakás tervezetet készíthessünk. Javaslatot teszünk arra, hogy haladjon majd lépésről-lépésre. Természetesen a sorrendet Ön szabadon alakíthatja, de előtte részletesen átbeszéljük miként lesz ez a terv támpont és inspiráció az otthonában a REND ✨ kialakításához.

A 2 órás személyes megbeszélés valamint a terv elkészítésének ára: 22.000 Ft

Konyhatündér

Kérjen konyhatündéreinktől segítséget, ha végre rendet szeretne a konyhában! A csomag magában foglalja a mosogatást, rendrakást a vízszintes felületeken, a fiókokban és az ajtók mögött. Ha szeretné, hogy a kamrában és a hűtőben is ragyogjon minden, ez a csomag a legjobb választás.


Ár: A 3 órás csomag ára: 19300 Ft vagy megegyezés szerint

Kisangyal

Ismeri azt az érzést, hogy “bárcsak valaki elintézné helyettem” ? Ez a csomag egy nagyszerű lehetőség az Ön számára, ha fontos, de régóta elhalasztott feladatok elvégzésére kér bennünket. Ha egyszerűen nincs ideje ezekkel a tennivalókkal foglalkozni, engedje könnyebbé tenni a napjait! Mi szívesen segítünk, hogy csakis olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik igazán fontosak az Ön számára.

A 3 órás csomag ára:
19300 Ft

Vándormadár

Költözéskor mindig elkel a segítség: a bedobozolás, kidobozolás velünk nem is végeláthatatlannak tűnő munka. Kérésére segítünk, hogy minden azonnal a helyére kerülhessen és minél hamarabb REND ✨ legyen új otthonában.

Ár: megegyezés szerint az idő függvényében alakul

Party Queen/Party King

Ha házibulit szervez vagy vendégeket vár, mi szívesen sürgünk-forogunk a konyhában míg Ön, jelenlétével valóban élvezi a társaságot.

Ár: megegyezés szerint az idő függvényében alakul

Aktakukac

Rendet rakni az iratok között, nem mindenki számára kedvenc elfoglaltság. Bízza ránk a papírmunkát! Ha ezt a csomagot választja, szétválogatjuk, sorba rendezzük, lefűzzük a fontos iratokat, számlákat vagy dokumentumokat. Szükség esetén a helyszínen iratmegsemmisítést is vállalunk.

Ár: A 3 órás csomag ára: 19300 Ft vagy megegyezés szerint.

Könyvmoly

Lelkiismeret-furdalása van, mert megvett, ajándékba kapott, örökölt egy könyvet, de biztosan tudja, hogy nem fogja elolvasni? Kérésére nagy örömmel portalanítunk és rakunk rendet a könyvek között. Ha elhatározta magát, megbeszéljük, hogy Ön helyett vagy Önnel dolgozunk annak érdekében, hogy a könyvespolcokon csak olyan könyvek sorakozzanak, amiket szeret. A kiválogatott könyvek így nem csak szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak majd, hanem lélekemelő díszei is lesznek otthonának. Ha úgy érzi eljött az idő a gyökeres változtatásra, szívesen segítünk a könyvek eladásában vagy eladományozásában is.

A 3 órás csomag ára:
19300 Ft vagy megegyezés szerint.